ninja

Gunt u uw hond een plezierige wandeling met professionele kwaliteit en de juiste betrokkenheid? Dan is uitlaatservice Angel de uitlaatservice die bij u en uw hond past.

Angel is een hondenuitlaatservice en dierverzorging (aan huis) die staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Angel is werkzaam in Utrecht en omstreken.

Bij uitlaatservice Angel is uw trouwe viervoeter er op een verantwoorde manier lekker even tussen uit en kan hij of zij spelen met zijn speelkameraadjes. Zo blijft uw hond sociaal en ook nog in conditie.

Angel streeft naar evenwichtigheid in een groep en wandelt met veiligheid en plezier vooropgesteld. De groepen zijn niet te groot en worden selectief opgesteld. Zo heeft uw hond een juiste plek in de op dat moment gevormde roedel. Doordat de tijden tegenwoordig druk en chaotisch kunnen zijn denkt Angel met u mee en is daarom ook flexibel ingesteld. U kunt uw hond op vaste dagen mee laten gaan, flexibel of incidenteel. Particuliere uitlaat is ook mogelijk.

Daarbij biedt Angel de mogelijkheid om uw kat, konijn, knaagdier, vogel of andere huisdieren aan huis te verzorgen als u het even niet kan.